FK Sloga: Tufegdžić odlazi, traži se novi trener

Autor:Petar 21. новембар 2015. Poslednja izmena: 21. новембар 2015.
Kraljevački srpskoligaš nastaviće trku za bodove bez trenera Igora Tufegdžića. To je epilog dosadašnjih igara i neočekivanih rezultata u ovom delu jesenjeg dela prvenstva u Srpskoj ligi Zapad. Bila je to zajednička odluka članova uprave kluba i trenera Tufegdžića.

- Morali smo nešto da promenimo jer nismo zadovoljni onim što je naš klub ostvario do polovine jesenjeg dela prvenstva - kaže predsednik Predrag Petronijević. Seli smo svi zajedno i dogovorili se da je tako najbolje. Ekipu treba prodrmati i izvući je iz letargije. Očekivali smo više, ekipa je najzad u sastavu kakav smo priželjkivali i ovo je za sada bilo pravo rešenje.

O treneru su izrečene pohvale na njegovom dosadašnjem radu sa ekipom i odmah se dalo u potragu za novim rešenjem na mestu šefa struke u klubu.

- Sve će biti poznato za dva tri dana. U pregovoru smo sa četvoricom trenera koji su do sada bili na čelu i superligaških klubova. Naravno, svi imaju Profi licence. Ništa ne želimo da porepustimo slučaju. I to je jedan od pokazatelja da želimo dogodine da igramo u Prvoj ligi - optimista je Petronijević.

I ljubiteilji fudbala u Kraljevu sa nestrpljenjem čekaju novog trenera u nadi da će na svoj način učiniti sve da donese rezultatske radosti u narednim mečevima. Do tada sa ekipom će raditi bivši igrač Sloge Borisav Lalić, do sada pomoćnik prvog kouča.

TUFEGDžIĆ: TAKO JE NAJBOLjE

- Moralo je nešto da se poreduzme. Mi smo imali velike probleme od samog starta a ekipu smo popunjavali parcijalno iz kola u kolo. Sada imamo dobar tim i nadam se da će novi kolega prodrmati ovaj sastav i sakupljati bodove. Treba strpljivo raditi a na zimu napraviti još bolju selekciju.

XS
SM
MD
LG