Srpska liga Zapad: Grkajac i Parezanović matirali kamiondžij

Autor:Petar 21. новембар 2015. Poslednja izmena: 21. новембар 2015.
Pravo je čudo kako domaćini u prvom poluvremenu nisu postigli neki pogodak. Toliko povoljnih prilika za gol odavno nije viđeno na Gradskom stadionu. Najpre je u prvom minutu Grkajac sa pet metara šutirao u golmana Pijevca, Tri minuta kasnije u sličnoj situaciji je bio i Filipović a u 17. minutu Andrić je iskosa sa desne strane uputio udaraca ali je lopta prošla pored desne stative. Pet minuta kasnije opet je Grkajac bio u povoljnoj prilici ali je

U nastavku posle samo pet minuta Grkajac je pogodio cilj i doneo radost malobrojnim navijačima. Odlučio se na udarac sa dvdesetak golman je najpre zaustavio taj udarac ali je ona ipak na čudan način završila u mreži. Petnaestak minuta kasnije u šesnaestercu je oboren Drmanac, sudija je pokazao na belu tačku vrataru FAP-a crveni karton a Parezanović je bio precizan - 2:0. Golmana je među stativama zamenio Minić.

Gosti su potom zaigrali angažovanije ali bilo je kasno za nekakav boljitak.

SLOGA - F A P 2:0 (0:0)

KRALjEVO - Strelci: 1:0 Grkajac u 50. 2:0 Parezanović u 75. (jedanaesterac). Gradski stadion. Gledalaca 100. Sudija: Milan Kurlagić (Užice) 7,5. Žuti kartoni: Ranitović, Priković (FAP). Crveni karton: Pijevac u 75. (FAP). Igrač utakmice: Igor Grkajac (Sloga).

SLOGA: Božović 7, Jevremović 7 (Drmanac 7), Parezanović 7,5, Gvozdenović 7,5, Kurandić 7, Radosavljević 7,5, Andrić 7, Trnavac 7, Županjac 7,5 (Čolić -) Grkajac 7,5, Filipović 7 (Drecun -).

FAP: Pijevac 6, Bjelić 6,5, Radović 6, Minić 7, Prijović 6,5, Novaković 6, Nikačević 7 (Stanković -), Ivanović 6, Vilajet 6,5, Jovanović 6 (Ranitović 6), Milošević 6 (Spahić -).

XS
SM
MD
LG