"Beli" izgubili sa dva igrača manje

Autor:Petar 21. новембар 2015. Poslednja izmena: 21. новембар 2015.
Sloga je odigrala veoma slabu utakmicu, ni jednom njeni igrači nisu šutnuli u okvir gola Ivanovića, a količina nervoze u redovima „belih“ odslikava se kroz dva crvena kartona. Uz ove opaske, ostaje da je duel starih sportskih prijatelja i rivala pokvario arbitar Đorđe Petrović iz Čačka koji je u prvom poluvremenu domaćima pokazao 4 žuta kartona, uneo veliku nervozu koja je kulminirala u nastavku, kada je potpuno opravdano isključio dvojicu Slogin

U 34. minutu naizgled bezopasna akcija gostiju, Kosić je izbegao ofsajd zamku, šutirao sa korner linije, Božović uhvatio, pa ispustio loptu,a sve je pratio i kaznio snalažljivi Sofronić za 0-1.

U nastavku, na svom debiju u Sloginom dresu Radosavljević je u 52. minutu morao na tuširanje zbog drugog žutog, odnosno crvenog kartona i već tada je bilo jasno da će „beli“ teško izbeći poraz. Kada se isključenje, zbog dva žuta kartona, dogodilo i Đorđeviću u 66. minutu priča je bila gotova. Rezervista gostiju Milovanović je u 78. minutu, u kontranapadu, izašao sam ispred Božovića i iz drugog pokušaja uspeo da savlada kapitena „belih“ za konačnih 0-2.

SLOGA (KV) – BUDUĆNOST KRUŠIK 0 – 2 (0 – 1)

Gradski stadion Gledalaca: 150 Sudija: Đorđe Petrović (Čačak) 6 Strelci: Sofronić u 34. i Milovanović u 78. minutu Žuti kartoni: Kurandić, Babić, Đorđevbić, Radosavljević (Sloga), Đermanović i Gentić (Budućnost Krušik) Crveni kartoni: Radosavljević u 52. i Đorđević u 66. minutu (Sloga). Igrač utakmice: Strahinja Sofronić (Budućnost Krušik).

SLOGA: Božović 5, Andrić 6, Parezanović 5,5, Kurandić 5,5, Babić 5,5 (Obradović -), Đorđević 5, Radosavljević 5, Drecun 5 (Bogdanović 5), Grkajac 5,5, Trnavac 5 (Milošević 5), Županjac 5.

BUDUĆNOST KRUŠIK: Ivanović -, Đorđević 6,5, Đertmanović 6, Sević 7, Gentić 7, Stevanović 6,5, U. Tomić 6, Čočović 6, Kosić 6,5 (I. Tomić -), Prokić 6,5 (Popović 6,5,), Sofronić 7 (Milovanović 6,5).


XS
SM
MD
LG