Milošević prekinuo post

Autor:Petar 21. новембар 2015. Poslednja izmena: 21. новембар 2015.
Mučila se Sloga i ipak dočekala da prekine niz od pet utakmica bez pobede. „Beli“ su protiv vrlo čvrste ekipe iz Topole do pobede došli golom u četvrtom minutu nadoknade regularnog toka meča. Sve je uradio Grkajac, izborio se za jednu loptu, ušao u šesnaesterac i odličnom prizemnom loptom uposlio rezervistu Miloševića koji je lako matirao veoma dobrog S. Đorđevića.
Gosti mogu da žale za propuštenim prilikama, pogotovo onom koju je u drugom minutu nadoknade meča imao rezervista Marinković. Samo što je ušao u igru napadač gostiju je odlično proigran od Vukovića izašao sam kao duh ispred gola „belih“, Božović je već bio savladan, ali je Marinković šutirao pored gola. Kazna je stigla dva minuta kasnije.

Početak utakmice pripao je Slogi. U 8. minutu Grkajac je imao kolosalnu priliku, ali je oklevao i S. Đorđević je sprečio najgore. Potom su uzvratili gosti preko Vukovića koji je imao zicer,a nedugo zatim i Doderović koji je sa pet metara šutirao preko gola. U finišu prvog poluvremena u prilici je bio Filipović, ali je opet vratar gostiju izvanredan na golu. U drugom poluvremenu stihijski napadi domaćih, mnogo slobodnog prostora za goste i kontranapade koje nisu iskokistili i na kraju su zasluženo kažnjeni.

SLOGA (KV) – KARAĐORĐE 1 – 0 (0 – 0)

Gradski stadion Gledalaca: 100 Sudija: Dragan Nikolić (Požarevac) 6 Strelac: Milošević u 90.(+4) minutu Žuti kartoni: Županjac, Marušić, Filipović (Sloga), Jovančević, Kačarević (Karađorđe)

SLOGA: Božović 6,5, Milojević 6, Županjac 6,5, Babić 6,5, Kurandić 6, Radosavljević 6, Marušić 6 (Parezanović 6), Trnavac 6, Andrić 6,5, Grkajac 6,5, Filipović 6 (Milošević 6,5).

KARAĐORĐE: S. Đorđević 6,5, Dodenjrović 6 (Živković 6), Kilibarda 6,5, Jovančević 6,5, Kačarević 6,5, Radenković 6, Milenić 6 (Đ. Đorđević 6), Milosavljević 6, Vuković 6,5, Vukajlović 6,5 (Marinković -), Bjelanović 6

Igrač utakmice: Igor Grkajac (Sloga) 6,5

XS
SM
MD
LG